Det her er det sidste sted, at Udkantsadam er aktiv. Jeg besluttede i dag, at jeg ville skifte mit brugernavn til Adambindslev på Twitter og Instagram. Simpelthen fordi vitsen med navnet var ved at være lidt … slidt.

Udkantsadam opstod på et tidspunkt på Twitter – og så blev det bare hængende. Men jeg har aldrig brugt navnet til alt det, som jeg måske gerne ville med det. Men værre var, at jeg især på Instagram begyndte af få flere udlændinge der følger mig. Og “Udkantsadam” er fuldstændig pløkumuligt at sige på engelsk – endsige forstå, hvad det betyder. Så derfor …. nyt navn og nye tider. Jeg vil dog blive ved med at bruge denne side til random udgydelser, billeder som jeg har lyst til at dele og alt muligt andet. For Udkantsadam er ikke væk … han har bare trukket sig tilbage fra rampelyset.

Så jeg kan altså nu findes på:

Og alt andet er uændret ….